Vælg en side

Om ViewAbove

Hos ViewAbove har flyvning været en passion i mange år. Vores store interesse for modelflyvning og luftfoto har givet os mange års erfaring, hvoraf vi har brugt de forgangne to år på at specialisere os i at flyve med droner/UAS. Den store personlige interesse for faget bevirker, at vi altid går engagerede til de opgaver, vi bliver stillet.

Droner og luftfoto

En drone er et førerløst luftfartøj, der for blot få år siden var ukendt for den almindelige dansker. Droner har igennem længere tid været brugt i militært øjemed, men de droner, der lige nu vinder hurtigt frem over hele verden, er de fjernstyrede mini-droner, som primært bruges til luftfoto- og videooptagelser, og som vi hos ViewAbove er eksperter i at betjene.

Dronerne er i disse år inde i en rasende udvikling. Inden for få år vil vi formentlig se droner levere pakker til os kort tid efter, vi har bestilt dem på nettet. Selvom det i dag kan virke meget abstrakt, er forventningerne til anvendelsen af droner meget store.

Hos ViewAbove stræber vi efter at være med helt fremme i skoene i brugen af droner i Danmark, og derfor tilbyder vi allerede nu højkvalitets droneflyvning med luftfoto- og video i fokus.

Godkendt og kvalitetsbevidst leverandør af luftfoto

Vi sætter tillid, service og høj kvalitet i fokus. Når du bestiller en opgave hos os, garanterer vi at gøre vores bedste for, at kvaliteten bliver den skarpest mulige, og at sikkerheden altid er i top. ViewAbove er en af de få luftfoto-operatører, der er godkendt til flyvning i Danmark af Trafikstyrelsen, og vi er indehaver af de nødvendige forsikringer.

Potentialerne for udbyttet af droneflyvninger i forbindelse med luftfoto er uendelige, og det kan være en ideel mulighed for at opfylde netop dine ønsker til billed- og videomateriale. Fordelen ved at gøre brug af droner er i særdeleshed de lave omkostninger. Ved brug af en drone er der intet brændstofforbrug, ingen startudgifter til leje af lufthavnsområde og generelt lave priser grundet dronens lette udformning. Desuden er det muligt at optage både råvideo og RAW-fotos.

Luftfoto til alle slags anledninger

Det kan være særligt fordelagtigt at anvende en drone ved fotografering til følgende anledninger:

  • Bryllupper: Skab et ekstraordinært minde fra den store fest ved at få et billede af festens deltagere samlet på ét luftfoto.
  • Fotodokumentation til forsikring: Skulle uheldet en dag være ude, og du får behov for dokumentation af f.eks. et større udendørs område, vil billeder fra en droneflyvning være optimalt.
  • Ejendomme: Få et unikt luftfoto ovenfra af familiens hjem, sommerhus eller et andet sted med en særlig betydning.
  • Virksomheder: Giv arbejdspladsen et frisk pust og styrk fællesskabsfølelsen med et luftfoto af hele virksomhedsområdet; evt. hvor alle medarbejderne også er med på.

Derudover kan droneflyvninger være en løsning til blandt andet inspektioner, lave overflyvninger, skolefotos, golfbaner osv. Kun fantasien sætter grænser! Hvis du har et ønske til et luftfoto, som ikke er beskrevet her på siden, er du meget velkommen til at kontakte os, hvorefter vi vil forsøge at imødekomme dine behov.